ניהול הושבה
החלטתם שאתם לא זקוקים לשירותי הפקה אך כן זקוקים לעזרה בחלק של הושבת האורחים ?
מצויין. החלטה נבונה. המון פעמים אנו נתקלים בשיטת הדוד או האבא או החבר שיושיב את האורחים ויעבוד מול מנהל האירוע... וזה עובד ?
יש כאלו שיגידו כן ... ויש כאלו שיודעים שזה לא עובד. ולמה ?
כי גם המשפחה וגם החברים באים להנות ולא לעבוד וכמה שיירצו לעזור לכם עדיין יתקלו בבעיות בהושבה.
להושיב אורחים זה מקצוע. לדעת איך לנהל את ההושבה בצורה מהירה ומדויקת זה מקצוע.
אדם שאינו יודע לבצע זאת מהר מאוד יימצא את עצמו הולך לאיבוד וייפתח מקומות רזרבה.
חישבו על האורח שלכם שבא לחלוק לכם את הכבוד. תנו לו כבוד והוא יחזיר לכם חזרה.
בשירות ניהול ההושבה שלנו אנחנו:
א. מבצעים אישורי הגעה.
ב. נפגשים כדי לדון בסידורי ההושבה ונייעץ לכם על כמה להתחייב.
ג. נגיע מספיק מוקדם למקום כדי לוודא שהאולם ערוך בהתאם לסקיצת ההושבה.
ד. נכוון את האורחים לשולחנות.
ה. נמקסם את מניעת פתיחת הרזרבות.
ו. נספור עבורכם את האורחים.
עלות ממוצעת כיום למנה הינה 200 ₪ לאדם וזאת עוד לפני כל התוספות של הגברה, תאורה, מלצרים, ברמנים וכו'... אז אם נוכל לצמצם
ולחסוך לכם כמה מנות טובות הן באישורי ההגעה המקצועיים והן במהלך סידורי ההושבה – כבר הרווחתם. גם בכסף וגם בשקט הנפשי שיש
שם מישהו בשבילכם.
השירות ניתן בשתי אפשרויות:
אפשרות א': ניהול הושבה של חברת ההפקה ללא מחשוב.
אפשרות ב': ניהול הושבה עם עמדות ממוחשבות.