ציוד למסעדות
כיום אנו נוהגים לאכול בחוץ יותר ויותר, וזה גורם להתפתחות של ענף המסעדנות. כיום אנו רואים יותר ויותר מסעדות הקמות בכל הערים, והסוגים שונים ומגוונים: טייק אווי, יוקרה, ג'נק פוד ומסעדות פועלים. כל אחת מהמסעדות הללו פונה לצרכים שונים לקהלי יעד שונים. טיק אווי ופועלים מכוונות לכל אחד מאיתנו, זה מה שאנחנו אוכלים בהפסקות הצהרים בעבודה. מסעדות יוקרה לעומת זאת מכוונות למגזר העסקי בדרגיו העליונים, או לעשירון העליון, שמוכן ויכול לשלם את המחירים הגבוהים.
לא משנה מה סוג המסעדה, הן כולן זקוקות לציוד למסעדות. רוב המסעדות פונות לציוד העשוי מנירוסטה.
נירוסטה היא למעשה פלדה שאינה חשופה לסכנת חלודה (אל חלד), מה שהופך אותה לחומר חזק ובלתי שביר שמים לא מסכנים אותו. בנוסף, היא ניתנת לעיצוב בתנאי טמפרטורה מסוימים, מה שמאפשר להכין ממנה כיורים ומוצרי מטבח נוספים.